Αγαπητοί Φίλοι
Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 1ος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος Benchrest 2024 στο σκοπευτήριο του Σχιστού!
Δεκαεπτά σκοπευτές με όπλο τον καλό καιρό και την διάθεση τους έλαβαν μέρος ενώ αρκετοί ακόμα προσήλθαν κατά την διάρκεια της ημέρας στον χώρο.
Στα αξιοσημείωτα της ημέρας το γεγονός πως η πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες κρίθηκε στον ένα βαθμό, η δεύτερη θέση στην L.V της κ. Kesova μόλις στον πρώτο της επίσημο αγώνα και φυσικά η εντυπωσιακή εμφάνιση των αεροβόλων ελατηρίου που συγκρότησαν και μια ξεχωριστή κατηγορία.
Στις απονομές εκτός από τους νικητές του αγώνα είχαμε και την απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδος 2023.
Είχαμε μάλιστα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχουμε μαζί μας τον κ. Γιώργο Μιχαηλίδη, τεχνικό σύμβουλο και οπλουργό της #Beretta Hellas που εκπροσωπεί στην χώρα μας όσον αφορά τον χώρο του αεροβόλου τα αεροβόλα Stoeger καθώς και τις βολίδες της RWS.
Η #Beretta Hellas προσέφερε στους Κυπελλούχους Ελλάδος 2023 από ένα αεροβόλο προσυμπιεσμένου αέρα Stoeger XM1 αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη παρουσία της στον χώρο.
Πρόκειται για μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που εντυπωσίασε όλους τους παρόντες και που πιστεύουμε θα εκτιμηθεί από όλο τον χώρο του αεροβόλου.
Το επόμενο ραντεβού για το Benchrest είναι το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαϊου στο σκοπευτήριο του Βόλου με τον αγώνα να τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Σ.Β όπου μάλιστα θα έχουμε και διεξαγωγή Unlimited κατηγορίας στα 50μέτρα!
Α.Ο.Φ.Α