Αγαπητοί Φίλοι

 

Ο Α.Ο.Φ.Α σας προσκαλεί στον 1ο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Benchrest 2024, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στο σκοπευτήριο Σχιστού.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι σκοπευτές συλλόγων Σκ.Ο.Ε με ενεργό Δ.Α.Ι για το 2024.

Κόστος συμμετοχής : 20 ευρώ συν 10 ευρώ για συμμετοχή και σε δεύτερη κατηγορία

 

Πρόγραμμα:

Προσέλευση: 08:30

Τεχνικός Έλεγχος: 08:35

Ενημέρωση: 08:50

Έναρξη: 09:00

Λήξη:  15:00

Όπως γίνεται αντιληπτό ο χώρος των αεροβόλων στο σκοπευτήριο Σχιστού θα είναι δεσμευμένος την ημέρα του αγώνα έως τις 15:00

 

Κατηγορίες:

LIGHT VARMINT με όριο δύναμης 12FT/LBS – 16,3 Joule, βάρους 4.762 γραμμάριων και διαμέτρημα μέχρι 5,5 χιλ.

HEAVY VARMINT με όριο δύναμης 20FT/LBS – 27,12 joule, βάρους 6.795 γραμμαρίων και διαμέτρημα 5,5 χιλ.

Τα αποτελέσματα όσων συμμετάσχουν στον αγώνα με αεροβόλο ελατηρίου ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα προσμετρήσουν και σε ξεχωριστή κατάταξη που θα αθλοθετηθεί.

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο   br.aofa.symmetoxes@gmail.com   από την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11:00 το πρωί μέχρι την 15:00 μεσημβρινή της Τετάρτης 17 Απριλίου  χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα:

1) Επίθετο – Όνομα

2) Κατηγορία/ες

3) Όπλο-Διαμέτρημα

4) Σύλλογος και αριθμός Δ.Α.Ι

5) Χρήση κοινού εξοπλισμού

 

Μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε το email με την επιβεβαίωση τις συμμετοχή σας, αν δεν λάβετε επιβεβαίωση ελέγξτε τα στοιχεία που στείλατε.

Εάν δεν λάβετε επιβεβαίωση η συμμετοχή σας δεν θεωρείται έγκυρη και δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στον αγώνα

Λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του συγκεκριμένου χώρου ορίζεται ανώτατο όριο 14 συμμετοχών ανά κατηγορία οπότε και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Βελέντζα Κωνσταντίνο στο br.aofa.symmetoxes@gmail.com

Κατά την προσέλευση σας φροντίστε να έχετε μαζί σας το δελτίο σκοπευτή της Ομοσπονδίας καθώς και το δελτίο υγείας ενημερωμένα για το 2024.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, τους επίσημους κανονισμούς της WRABF για το τρέχων έτος, την προκήρυξη και τις εκάστοτε εγκυκλίους της ΣΚ.Ο.Ε. καθώς και τον καταστατικό της χάρτη.

Στο περιθώριο του αγώνα θα γίνει η απονομή των επάθλων του Κυπέλλου Ελλάδος Benchrest 2023 ενώ θα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας τον υπεύθυνο πωλήσεων της Beretta Hellas για μια παρουσίαση καθώς  αντιπροσωπεύει στην χώρα μας τα προϊόντα της Stoeger και της RWS.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία

Α.Ο.Φ.Α