Αγαπητοί Φίλοι

 

Το καινούργιο αγωνιστικό πρόγραμμα του συλλόγου περιλαμβάνει ένα πλήρες τουρνουά για το FT καθώς και την διεξαγωγή αγώνων BR σε ανοιχτό σκοπευτήριο μετά από αρκετά χρόνια, πιο αναλυτικά:

 

Fieldtarget

Για το FT ο σύλλογος μας θα διοργανώσει τουρνουά  αποτελούμενο από επτά αγώνες με τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα να προσμετρούν στην τελική κατάταξη του κάθε σκοπευτή.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο σκοπευτήριο της Κορίνθου, θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος του 2023.

Προς το παρόν θα ανακοινωθούν μόνο οι ημερομηνίες των δύο πρώτων αγώνων καθώς οι υπόλοιπες θα τοποθετηθούν ανάλογα με το πρόγραμμα Κυπέλλου της Σκ.Ο.Ε για το 2023.

1ος Αγώνας 9 Οκτωβρίου 2022
2ος Αγώνας 13 Νοεμβρίου 2022

Για τα διαδικαστικά των αγώνων θα ενημερωθείτε εγκαίρως μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου καθώς και την σελίδα μας στο Facebook

Benchrest

Ο Α.Ο.Φ.Α  αρκετά χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση Benchrest σε ανοιχτό χώρο, επιστρέφει ξανά στο σκοπευτήριο του Σχιστού με σκοπό την αναζωπύρωση του BR στο φυσικό του χώρο.

Σε αυτή την προσπάθεια θα σας χρειαστούμε όλους αρωγούς με την παρουσία σας να είναι η διασφάλιση της επιτυχίας του εγχειρήματος και της ουσιαστικής επανάκαμψης του BR στην Αθήνα.

Πρόθεση μας είναι μέχρι το τέλος του έτους να διοργανωθούν πιλοτικά 3 αγώνες στο σκοπευτήριο του Σχιστού που θα λάβουν την μορφή τουρνουά, στις παρακάτω ημερομηνίες:

1ος Αγώνας  Κυριακή 23 Οκτωβρίου

2ος Αγώνας Κυριακή 6 Νοεμβρίου
3ος Αγώνας  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Καθίσταται σαφές πως η αγωνιστική έκβαση των αγώνων αυτών θα είναι κριτήριο για την περαιτέρω πορεία του BR το 2023.

Για τα διαδικαστικά των αγώνων θα ενημερωθείτε εγκαίρως μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου καθώς και την σελίδα μας στο Facebook

Α.Ο.Φ.Α