Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου έγινε με ευρεία συμμετοχή και παρά τις γνωστές δυσκολίες λόγω των συνθηκών η κοπή της πίτας του συλλόγου μας στο εντευκτήριο του σκοπευτηρίου της Ελευσίνας
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον χώρο του αεροβόλου γενικότερα, ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Α.Ο.Φ.Α κ. Σπύρος Κατσούδας.
Ο κ. Κατσούδας είναι επίσης ιδρυτής και του aerovolo.gr του πρώτου αμιγώς αεροβολικού forum στην Ελλάδα που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο για το αεροβόλο στην Ελλάδα
Η τιμητική πλακέτα που του απονεμήθει είναι το ελάχιστο δείγμα ευγωμοσύνης όλων μας απέναντι στην προσφορά του.
Από εκεί και πέρα την εκδήλωση μας πλαισίωσαν γνωστά και αγαπημένα καταστήματα του χώρου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα καταστήματα Tactical Shop, E-aerovolo και www.kartelias.gr για την έμπρακτη στήριξη τους προς τον σύλλογο μας και τις μεγάλες προσφορές τους με πλούσια δώρα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα σας ανακοινώνουμε και την έναρξη συνεργασίας με το Tactical Shop με μόνιμο εκπτωτικό κωδικό για τα μέλη του Α.Ο.Φ.Α σε όλα τα είδη του καταστήματος!!
Το ευχαριστώ προς αυτά τα καταστήματα είναι φυσικά δεδομένο, όπως και στήριξη μας.
Βραβευτήκαν ακόμη οι καλύτερες επιδόσεις σε FT και BR για το 2020 (μιας και το 2021 δεν υπήρξε αγωνιστική δραστηριότητα) και αμέσως μετά ακολούθησε και αγώνας BR με πολύ κέφι παρά το προχωρημένο της ώρας.