Αγαπητοί Φίλοι

Όπως ήδη γνωρίζετε ο σύλλογος μας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου ενδοσυλλογικούς αγώνες σε BR και FT ως ακολούθως:

Το Σάββατο μετά την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά απογευματινός αγώνας BR στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας. Υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε γύρω στις 19:00 και να έχουμε ολοκληρώσει, ανάλογα βέβαια και με τις συμμετοχές, περίπου στις 21:30 με 22:00.

Την Κυριακή το πρωί στις 08:30 θα βρεθούμε στο γνωστό και φιλόξενο πεδίο βολής της Κορίνθου για αγώνα FT 2×25 σιλουετών. Θα επακολουθήσει τραπέζι στο επίσης γνωστό και φιλόξενο μαγαζί που βρίσκεται πλησίον του πεδίου βολής.

Και στις δύο εκδηλώσεις ισχύουν τα κανονιστικά πλαίσια των αγωνισμάτων, ενώ δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής ή υποχρέωση δήλωσης συμμετοχής.

Τους αγώνες διέπουν κανονικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν οι εμβολιασμένοι, όσοι έχουν νοσήσει, όσοι θα έχουν PCR 72 ωρών ή Rapid 48 ωρών.

Ο σύλλογος μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα με την ειδική αθλητική αναγνώριση, προτίθεται να διοργανώσει και άλλους αγώνες στα δύο αγωνίσματα υπό την μορφή ενδοσυλλογικών τουρνουά, ανάλογα βέβαια και με την ανταπόκρισή σας.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι πιθανό να δοθεί η δυνατότητα σε όσους συμμετάσχουν σε αυτά τα δύο πρώτα events να κρατήσουν βαθμολογίες και σκορ.

Μετά από την αναγκαστική απραξία δύο περίπου ετών, ελπίζουμε να σας δούμε όλους από κοντά και να χαρούμε την σκοποβολή με τα αγαπημένα μας αθλήματα!!

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Βελέντζα Κωνσταντίνο  στο agones.aofa@gmail.com

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.