Ο Α.Ο.Φ.Α σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας για το 2022 καθώς και στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα παράλληλα.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα στο εντευκτήριο του σκοπευτηρίου της Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του συλλόγου για το 2022.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο πρώτος πρόεδρος του Α.Ο.Φ.Α κ. Σπύρος Κατσούδας για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον χώρο του αεροβόλου γενικότερα. Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις για τις καλύτερες επιδόσεις αθλητών του συλλόγου σε Benchrest και Fieldtarget για τους αγώνες που έγιναν το 2020, μιας και την προηγούμενη χρονιά λόγω των γνωστών συνθηκών δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα.
Τέλος θα υπάρξουν δώρα και εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους από τα καταστήματα   https://e-aerovolo.gr/   https://www.tacticalshop.gr/   https://www.kartelias.gr/   τα οποία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τις προσφορές τους.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ενδοσυλλογικός αγώνας Benchrest  για πρώτη φορά στα χρονικά σε απογευματινή ώρα, ενώ την επόμενη ημέρα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ενδοσυλλογικός αγώνας Fieldtarget στο πεδίο βολής Κορίνθου.
Περιμένουμε να σας δούμε όλους από κοντά σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο σκοποβολή, δώρα και εκπλήξεις.