Αγαπητοί Φίλοι

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το ζήτημα με την απόκτηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης για τον σύλλογο μας από την Γ.Γ.Α δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο φάκελος υποβλήθηκε αρχές Οκτωβρίου, λίγο μετά τις αρχαιρεσίες, πλήρης και ενημερωμένος σύμφωνα με τις υποδείξεις του νομικού μας συμβούλου. Η απάντηση της Γ.Γ.Α ήρθε στα τέλη Νοεμβρίου και ήταν απορριπτική καθώς  το άρθρο 27 παρ.2 του καταστατικού μας περί Εκκαθάρισης αντιβαίνει το άρθρο 7 παρ. 10 του Ν.2725/99.Είναι απορίας άξιο πως κάτι τέτοιο διήλθε της προσοχής του δικηγόρου μας που είχε το καταστατικό προς έλεγχο μεγάλο διάστημα στην κατοχή του πριν υποβληθεί ο φάκελος αλλά επί του παρόντος δεν είναι η ώρα επιμερισμού των ευθυνών.

Γίνεται βέβαια προσπάθεια και με την αρωγή της Σκ.Ο.Ε για την υπό όρους απόδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Επειδή όμως η εναρμόνιση του καταστατικού πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως και επειδή είναι χρονοβόρα διαδικασία όσον αφορά το Πρωτοδικείο καθώς χρειάζεται περί τους τέσσερεις μήνες για να εγκριθεί, αποφασίσαμε να επισπεύσουμε την διαδικασία προκηρύσσοντας έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29 Δεκεμβρίου 2021

Στην συγκεκριμένη συνέλευση δεν είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών και μπορεί όποιος θέλει να εκπροσωπηθεί παρέχοντας πληρεξούσιο σε άλλο μέλος μέσω υπεύθυνης δήλωσης

Σταθμίζοντας όλα τα τελευταία δεδομένα το Δ/Σ αποφάσισε ομόφωνα ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς και της στήριξης όλων των μελών και φίλων του να απαλείψει την συνδρομή για το 2022 για τους ταμειακώς ενήμερους το 2021, κάτι για το οποίο θα ενημερωθείτε άμεσα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η απόκτηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ο σύλλογος δεν μπορεί να διοργανώσει διεθνείς ή εθνικούς αγώνες, ενώ και οι αθλητές του δεν μπορούν αντίστοιχα να λάβουν μέρος σε διεθνείς ή εθνικούς αγώνες. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει ενδοσυλλογικές δράσεις που ήδη προγραμματίζονται.

Πέραν όλων αυτών η απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης δεν πρέπει να συγχέεται με την αναγνώριση του συλλόγου από την Ομοσπονδία η οποία υφίσταται κανονικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την στήριξη σας σε αυτό το τελευταίο εμπόδιο που οφείλουμε να προσπεράσουμε και εννοείται πως είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να έχετε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία

Για το Δ/Σ του Α.Ο.Φ.Α
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Φωτόπουλος