Αγαπητοί Φίλοι

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως ουσιαστικά από σήμερα ξεκινά την λειτουργία του ένας νέος χώρος προπόνησης Fieldtarget που βρίσκεται μέσα στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Πιο συγκεκριμένα η είσοδος βρίσκεται στο κομμάτι που εδρεύουν τα αγωνίσματα του πήλινου στόχου και ουσιαστικά συνορεύει με το κομμάτι της πρακτικής.

Μοναδική προϋπόθεση για την είσοδο στον χώρο είναι η κατοχή ενεργού δελτίου σκοπευτή οποιουδήποτε συλλόγου από την δύναμη της Σκ.Ο.Ε

Επειδή η διαμόρφωση του χώρου δεν έχει ολοκληρωθεί θα παρακαλούσαμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των διαχειριστών του χώρου και να τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η παραβίαση της γραμμής βολής.
Λόγω της απόστασης καλό θα είναι πριν την επίσκεψη σας να συμβουλεύεστε την σελίδα της πολιτικής προστασίας ( https://www.civilprotection.gr/el ) καθώς σε περίπτωση έκτακτων φαινομένων στις κατηγορίες κινδύνου 4 και 5 το σκοπευτήριο παραμένει κλειστό.
Εννοείται πως βρίσκονται σε πλήρη ισχύ τα υγειονομικά πρωτόκολλα που διέπουν το άθλημα της σκοποβολής.

Η υλικοτεχνική υποδομή ανήκει στον Α.Ο.Φ.Α,  ενώ εννοείται πως το πεδίο θα εμπλουτίζεται διαρκώς μέχρι να λάβει την τελική του μορφή!!

Α.Ο.Φ.Α