Αγαπητοί Φίλοι
Μετά από αρκετό καιρό ο σύλλογος μας επανεκκινεί τo σύνολο των δραστηριοτήτων του όσον αφορά τόσο τα αγωνίσματα (BR – FΤ) αλλά όσο και τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες που βρίσκονται σε αναμονή από την προηγούμενη άνοιξη.
Για το BR από το πρόγραμμα του 2020 που περιελάμβανε 7 συνολικά αγώνες μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο είχαν διεξαχθεί 3. Δυστυχώς λόγω χρόνου είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν οι υπολειπόμενοι 4.
Αποφασίστηκε όμως να διεξαχθούν 2 αγώνες (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) και να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η χρονιά. Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των αγώνων θα λάβετε σε ξεχωριστό email.
Για το FT δυστυχώς η χρονιά θεωρήθηκε περαιωμένη μόνο με τον διήμερο Πανελλήνιο αγώνα που διεξήχθη στον Πυργετό με το Κύπελλο Ελλάδος να ακυρώνεται. Συνεπώς πλέον σχεδιάζουμε την συμμετοχή του συλλόγου στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδος καθώς και τον διήμερο Πανελλήνιο που θα διεξαχθεί στην Αττική.
Όσον αφορά τις εκλογές πρόθεση μας είναι να πραγματοποιηθούν το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου εφόσον όλες οι υγειονομικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, διαφορετικά μέσα στο 2021 το συντομότερο που θα είναι αυτό εφικτό.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξη σας και ευχόμαστε εσείς και οι οικείοι σας να είστε καλά.
Α.Ο.Φ.Α