Αγαπητοί Φίλοι
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από το προσεχές Σάββατο 6 Ιουνίου ο χώρος του προπονητηρίου της Ελευσίνας θα είναι και πάλι διαθέσιμος στον Α.Ο.Φ.Α τις γνωστές ημέρες και ώρες.Από την διεύθυνση του σκοπευτηρίου (Σ.Ο.Ε.Λ) υπάρχει ο περιορισμός για ταυτόχρονη παρουσία το πολύ 6 ατόμων και φυσικά θα πρέπει όσοι επισκεφτείτε τον χώρο να έχετε μαζί σας υπογεγραμμένη από γιατρό την ιατρική βεβαίωση που σας έχει ήδη αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο από τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου μας.

Το θέμα της ιατρικής βεβαίωσης ισχύει και για όσους επιθυμούν να κάνουν προπόνηση FT στον χώρο που μας έχει διατεθεί στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας, με επιπρόσθετο μέτρο αυτό της προτεραίας τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνο του χώρου.

Η ιατρική βεβαίωση μαζί με το δελτίο υγείας αθλητή θα πρέπει να βρίσκονται καθ’όλη την διάρκεια της παρουσίας σας στον χώρο δίπλα ακριβώς από το βιβλίο του σκοπευτηρίου.

Η χρήση μάσκας θα είναι προαιρετική ενώ στο χώρο θα φροντίσουμε να υπάρχει αντισηπτικό υγρό.

Θα πρέπει όσοι έχουν σκοπό να επισκεφθούν τον χώρο να ενημερώνουν μία-δύο ημέρες νωρίτερα για την ημέρα και την πιθανή ώρα άφιξης τους ούτως ώστε να αποφύγουμε πιθανή παρουσία στον χώρο περισσοτέρων των έξι ατόμων.

Εν ευθέτω χρόνω θα ενημερωθείτε και για την διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος που θα εκκινήσει εκ νέου από τον Σεπτέμβριο.

Σας ευχόμαστε καλή επανέναρξη και θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά!

Α.Ο.Φ.Α

Αλλαγή