Αγαπητοί Φίλοι, Μέλη Α.Ο.Φ.Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Φ.Α καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο εντευκτήριο του σκοπευτηρίου της Ελευσίνας στις 18:00 το απόγευμα.
Όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.
 
Για τον καλύτερο προγραμματισμό σας καθώς και με βάση την αποφυγή ταλαιπωρίας, αλλά και ακολουθώντας την πεπατημένη συλλόγων και ομοσπονδιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εκ προοιμίου πως η Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Φ.Α θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο χώρο του εντευκτηρίου του σκοπευτηρίου Ελευσίνας.

Θέματα ημερησίας διατάξεως:


1. Εκλογή προεδρείου γενικής συνελεύσεως
2. Διοικητικός απολογισμός για το 2019
3. Οικονομικός απολογισμός για την χρήση του 2019
4. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής για το 2019
5. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
6. Απαλλαγή απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
7. Προϋπολογισμός έτους 2020
8. Έγκριση προϋπολογισμού.
9. Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής


Στις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να ψηφίσουν αλλά και να βάλουν υποψηφιότητα όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως τον Δεκέμβριο του 2018 και είναι ταμειακώς ενήμερα για το 2019, αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία τους στο  secreteryaofa@gmail.com  από την λήψη της παρούσης μέχρι και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.
 
Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες της γενικής συνέλευσης ψηφίζοντας δια αντιπροσώπου, θα πρέπει να παράσχουν στον αντιπρόσωπο τους έγγραφη εξουσιοδότηση η οποία θα φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής τους από αρμόδια κρατική αρχή (Κ.Ε.Π, Α.Τ κτλ.)
 
Κάθε παριστάμενο μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) απουσιάζοντα μέλη.

Η προσθήκη θεμάτων πέραν αυτών της ημερησίας διατάξεως επιτρέπεται σύμφωνα με την σχετική διάταξη του καταστατικού εφόσον αυτά προταθούν από τουλάχιστον οκτώ (8) παρόντα και ταμειακώς ενήμερα μέλη, αμέσως μετά την εκλογή του προεδρείου της γενικής συνελεύσεως. Τα όποια θέματα προκύψουν θα συζητηθούν μετά από εκείνα της ημερησίας διατάξεως και πριν την εκλογική διαδικασία.


Η συμμετοχή σας όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντική !

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά

Γενικός Γραμματέας Α.Ο.Φ.Α

Αποστόλης Θεοδώρου
6945773721