Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες το παγκόσμιο πρωτάθλημα Fieldtarget που διεξήχθη στην Αγγλία. Σχεδόν 450 σκοπευτές από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, έδωσαν το παρόν σε αυτή την πρωτοφανή για τα δεδομένα του αθλήματος διοργάνωση. Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλήματος κατέδειξε και την δυναμική που αυτό καταγράφει παγκοσμίως με τα μηνύματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Η Ελλάδα και ο Α.Ο.Φ.Α εκπροσωπήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την παρουσία του Πρωταθλητή Ελλάδος 2018 στην κατηγορία Ελατηρίου (Springer) και μέλους του Δ/Σ του συλλόγου μας Παναγιώτη Μανή. Ο Παναγιώτης, που σημειωτέων κάλυψε εξ’ολοκλήρου και χωρίς καμία βοήθεια το κόστος του όλου εγχειρήματος, απέδειξε με την συνολική του παρουσία το υψηλό επίπεδο που διέπει τους Έλληνες σκοπευτές τόσο αγωνιστικά όσο και ηθικά. Στα θετικά της παρουσίας του προσμετράται φυσικά και η τεχνογνωσία που αποκτάται σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις, που φυσικά βοηθούν και την ανάδειξη του αθλήματος περαιτέρω στην χώρα μας.

Ο Α.Ο.Φ.Α όπως και γενικότερα η κοινότητα του Fieldtarget στην χώρα μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί δημόσια τον Παναγιώτη για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε σε όλα τα επίπεδα για να εκπροσωπήσει επάξια όλους εμάς σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση!