Το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FT που διεξήχθη στον Πυργετό μας έφερε τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο μια τεράστια επιτυχία΄ την έκτη θέση που κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου μας Θανάσης Βασιλείου στην κατηγορία Springer (ελατηρίου). Μία επιτυχία μοναδική προς το παρόν για τα δεδομένα της χώρας μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Υπήρχαν βέβαια σημάδια που έδειχναν πως ο Θανάσης βάδιζε σε σωστά μονοπάτια καθώς τόσο η πρόσφατη επιτυχία του με την κατάκτηση του νεοσύστατου Κυπέλλου Ελλάδος FT για το 2019 όσο και η εν γένει συμπεριφορά και παρουσία του στους αγώνες έδειχναν πως η καταξίωση δεν θα αργούσε, κανείς όμως δεν περίμενε πως θα ερχόταν με τόσο εμφατικό τρόπο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Φυσικά ο Θανάσης κατάφερε με το ήθος που τον διακρίνει να κατακτήσει πέρα από την έκτη θέση και την εκτίμηση των ξένων αθλητών, μια επιτυχία εφάμιλλη της αγωνιστικής.

Πέρα από όλα αυτά η επιτυχία αυτή έδειξε και σε όλους τους υπόλοιπους πως με σκληρή δουλεία, αγάπη, προσήλωση και αποφασιστικότητα τίποτα δεν είναι ανέφικτο, ακόμα και σε ένα τόσο καινούργιο και απαιτητικό χώρο όπως είναι για όλους εμάς το Fieldtarget.

Συγχαρητήρια Θανάση και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!!